Για την πλοήγηση


Άρθρα Καθαρισμών Στρωμάτων Sleep Clean στην Αττική


Δείτε κάποια άρθρα που αφορούν τον καθαρισμό και τη σωστή συντήρηση του στρώματός σας:

Μυστικά του Στρώματος

Οι κατασκευαστές στρωμάτων συνήθως δίνουν μία 10ετία ζωής για ένα στρώμα με λογική χρήση όμως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που καθορίζουν τη διάρκεια ζωής ενός στρώματος και σίγουρα το βάρος και ο τρόπος ύπνου του χρήστη παίζουν μεγάλο ρόλο. Όμως η αμέλεια καθαρισμού του στρώματος επιβαρύνει ποιοτικά τη σύστασή του με αποτέλεσμα να μειώνει αισθητά τη σωστή διάρκεια ζωής του.

Γνωρίζετε ότι θα πρέπει να αναποδογυρίζετε το στρώμα σας μία φορά το μήνα για να αποφύγετε τη φθορά της τριβής μόνο από τη μία πλευρά; Γνωρίζετε επίσης ότι το βάρος του στρώματος σας μπορεί να διπλασιαστεί μέσα σε διάστημα 10 χρόνων εφόσον δεν καθαρίζεται τακτικά και με σωστό επαγγελματικό τρόπο; Κι όμως τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα περιττώματα των ακάρεων, οι μικροοργανισμοί, τα βακτήρια, οι μύκητες, η σκόνη κι ο συσσωρευμένος ανθρώπινος ιδρώτας – όλα αυτά μπορούν να κάνουν το στρώμα σας να διπλασιάσει το βάρος του σε μία 10ετία, καθιστώντας έτσι αδύνατη τη διαδικασία αναποδογυρίσματος αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα στρώμα είναι εξ’ αρχής πολύ βαρύ.

Ο σωστός κι επαγγελματικός καθαρισμός του στρώματος σας βοηθάει στην επιμήκυνση του χρόνου ζωής του εξοικονομώντας σε σας χρήματα αλλά το σπουδαιότερο – ένα σωστό και υγιές περιβάλλον ύπνου.

Επίσης το γεγονός ότι ένα καθαρό στρώμα συμβάλλει στην ανθρώπινη υγεία σας εξασφαλίζει οικονομικό όφελος από την αποφυγή ιατρικών εξετάσεων, επισκέψεων σε γιατρούς καθώς και αγοράς και λήψης φαρμάκων.

Είναι λοιπόν προφανείς οι οικονομικοί λόγοι που καθιστούν απαραίτητη τη διαδικασία καθαρισμού του στρώματος σας και για το καλό της τσέπης σας. Άλλωστε το κόστος του καθαρισμού είναι τέτοιο που κάθε νοικοκυριό μπορεί να τον εντάξει στα απαραίτητα του σπιτιού καθώς θα του εξασφαλίζει τέτοια οφέλη.

Στεγνός Καθαρισμός - Γιατί να μας προτιμήσετε;

Μία γρήγορη ματιά στα παρακάτω σημεία θα σας δώσει σαφή απάντηση γιατί ο βιολογικός καθαρισμός της SLEEP CLEAN είναι η μόνη λύση για να εξασφαλίσετε ένα απόλυτα καθαρό στρώμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ SLEEP CLEAN

  • Στεγνή, χωρίς χημικά ή άλλα τοξικά
  • Δεν απαιτείται χρόνος για στέγνωμα
  • Δεν διεισδύει καμία υγρασία στο στρώμα
  • Δρα και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αφού το απωθητικό σπρέι εμποδίζει τα ακάρεα να πλησιάσουν για αρκετό διάστημα μετά (περίπου 2 μήνες)
  • Ασφαλής για όλους τους τύπους στρωμάτων και μαξιλαριών
  • Ασφαλής για τα χρώματα χωρίς χρήση λευκαντικών
  • Εξουδετερώνει τις οσμές διώχνοντας τα βακτήρια
  • Απόλυτα φορητός εξοπλισμός που προσεγγίζει το στρώμα σε κάθε χώρο (σοφίτα, υπόγειο, κλπ)
  • Σύντομος χρόνος διάρκειας καθαρισμού (έως 30 λεπτά για ένα king sizeστρώμα)
  • Δεν απαιτείται επιπλέον χρόνος συναρμολόγησης εξοπλισμού
Οικολογικά

Οι υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων που προσφέρει η εταιρεία μας SLEEP CLEAN είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον καθώς δεν γίνεται σε καμία περίπτωση χρήση χημικών ή άλλων επιβαρυντικών ουσιών κατά τη διάρκεια τους. Το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας συμβάλλει στην αναβάθμιση του οικιακού σας περιβάλλοντος και κατ’ επέκταση σε αυτήν του γενικότερου περιβάλλοντος στο οποίο κινούμαστε και αναπνέουμε.

Η εξυγίανση του στρώματος σας απομακρύνει βλαβερούς οργανισμούς αλλά και βρωμιά και σκόνη βοηθώντας έτσι στη διατήρηση ενός πιο καθαρού περιβάλλοντος. Όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτουμε στην SLEEP CLEAN δεν επιβαρύνει σε καμία περίπτωση την ατμόσφαιρα και τη φύση γύρω μας.